Kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid

Visgroothandel Snoek staat garant voor kwalitatief hoogstaande visproducten.

Vakkundige selectie en verwerking van vis is essentieel. We nemen alleen het verste van de vangst en sluiten dan die versheid snel en efficiënt in door onze snelle verwerking in een ononderbroken koelketen. Dit garandeert het behoud van vitamines, smaak en textuur op de lange termijn.

Hygiëne en Kwaliteitscontrole

Vis is een voedingsproduct, en waar het gaat om voedsel voor menselijke consumptie zijn alleen de hoogste maatstaven voor hygiëne goed genoeg. Dit zijn de normen die we onszelf stellen en daarbij houden we ons aan de strengste eisen van de voedingsindustrie. In alle stadia van het productieproces worden onze producten gemonitord door onze kwaliteitscontroles.

Wij leveren kwaliteitsproducten die voldoen aan de wensen van onze klanten en aan de strengste voedselveiligheidsstandaarden.

Ons bedrijf is FSSC gecertificeerd. FSSC 22000 staat voor Food Safety System Certification 22000 en is een internationaal (GFSI) erkende vorm van aantoonbare voedselveiligheid en behoort tot de strengste normen binnen de voedingssector.

De audit voor deze standaard wordt jaarlijks door een onafhankelijke certificeringsinstantie onaangekondigd uitgevoerd.

Download het certificaat

Verantwoord gevangen vis 

Het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC) is een keurmerk voor visproducten die afkomstig zijn van duurzame visserij. Bij duurzame visserij worden visstanden duurzaam beheerd en wordt zo min mogelijk schade toegebracht aan het leven in de zee. Verder kenmerkt duurzame visserij zich door weinig bijvangst.

Download het certificaat

Duurzaam gekweekte vis

ASC staat voor Aquaculture Stewardship Council. Het is vergelijkbaar met het MSC-keurmerk voor wilde vis, alleen het ASC-keurmerk is bedoeld voor kweekvis. Het keurmerk heeft regels voor minder antibioticagebruik, duurzamer visvoer en betere arbeidsomstandigheden van het personeel.

Download het certificaat